Thursday, June 11, 2009

De dag dat de dollar al zijn credibiliteit verliest

Er gaat bijna geen dag meer voorbij of uit één of andere hoek van de wereld wordt de almacht van de dollar in vraag gesteld. Russiche, Chinese, Arabische, Duitse beleidsmakers stellen de geloofwaardigheid van de dollar nu constant in vraag.

Er komt een wisseling van de wacht. Het is geleden van de jaren '60 dat de dollar nog zo vaak in vraag werd gesteld. Dat bleef toen niet zonder gevolgen want de dollar werd in 1971 losgekoppeld van het goud. Nu zullen ze net het omgekeerde moeten doen als ze de totale vernietiging van de dollar willen vermijden.

Ron Paul weet het. Ron Paul is lid van het Amerikaanse Congres, hij is de hedendaagse Cicero. Hij is ook een gynaecoloog van opleiding en heeft het decennialang als beroep uitgeoefend. Hij weet dat de geboorte van een nieuwe wereld(reserve)munt op komst is.

Het hangt in de lucht. De munt zal gelinkt moeten zijn aan goud of zilver.

Het kan elk weekend plaatsvinden. Als je dat niet weet, ben je verloren. Het is niet voorspelbaar wanneer het exact zal gebeuren. Het is voorspelbaar dat het zal gebeuren. Het zal geen twintig jaar meer duren. In het komende decennium. Eerder vroeg dan laat.

Ron Paul: "Did the subject of gold ever came up in your conversations?"
Ben Bernanke: "Only in terms of sales that central banks are planning."

Liar, Liar, pants on FIRE !!!

Bernanke is een LOSER, hij zal het allemaal verliezen, de westerse centrale banken ook. Hilarisch onnozel.

No comments: